1. Teknisesti suojattuihin turva-alueisiin sovelletaan turva-alueen vähimmäisvaatimusten (F-06) lisäksi seuraavia vaatimuksia:
a) alueilla on oltava tunkeutumisen ilmaisujärjestelmä (murtohälytysjärjestelmä), alueet on pidettävä lukittuina silloin, kun niitä ei käytetä, ja niitä on vartioitava silloin, kun ne ovat käytössä.
b) kaikkien henkilöiden kulkua ja materiaalien tuontia alueelle on valvottava;
c) alueet on tarkastettava fyysisesti ja/tai teknisesti säännöllisin väliajoin Suojelupoliisin tai Pääesikunnan vaatimusten mukaisesti. Tällaiset tarkastukset on suoritettava myös mahdollisen luvattoman sisäänpääsyn tai sen epäilyn johdosta; ja
d) Alueella saa olla ainoastaan kyseiselle alueelle hyväksyttyjä tietoliikenneyhteyksiä, puhelimia, muita viestintävälineitä tai elektronisia laitteita.
2. Kaikki viestintä-, sähkö- tai elektroniset laitteet on tarkastettava, ennen kuin niitä käytetään alueilla, joilla pidetään EU SECRET / NATO SECRET -turvallisuusluokan tietoihin liittyviä kokouksia tai tehdään tällaisiin tietoihin liittyvää työtä, silloin kun EU:n tai Naton turvallisuusluokiteltuihin tietoihin kohdistuva uhka arvioidaan korkeaksi, ja näin varmistettava, ettei niillä voi tahattomasti eikä laittomasti välittää ymmärrettävässä muodossa olevia tietoja turva-alueen rajojen ulkopuolelle.
3. Suojelupoliisi tai Pääesikunta päättää teknisesti suojattuun turva-alueeseen liittyvästä uhka-arvioinnista, riskien hallintatoimenpiteistä ja mahdollisen tilapäisesti perustettavan teknisesti suojatun turva-alueen turvallisuusjärjestelyjen hyväksynnästä tapauskohtaisesti.
Suojaustason IV-II tietoja voidaan käsitellä turva-alueella. Suojaustason III-II tason tietoja tulee säilyttää turva-alueella.
Teknisillä turva-alueilla noudatetaan turva-alueiden suojauskäytäntöjä sekä seuraavia lisäkäytäntöjä:
Kaikki aluelle vietävät laitteet on tarkastettava ennen niiden käyttöä alueella, joilla pidetään EU SECRET/NATO SECRET -turvallisuusluokan tietoihin liittyviä kokouksia.
Suojelupoliisi tai Pääesikunta päättää teknisesti suojattuun turva-alueeseen liittyvästä uhka-arvioinnista, riskien hallintatoimenpiteistä ja mahdollisesti tilapäisen teknisesti suojatun turva-alueen turvallisuusjärjestelyjen hyväksynnästä.
Digiturvamallissa kaikki vaatimuskehikkojen vaatimukset kohdistetaan universaaleihin tietoturvatehtäviin, jotta voitte muodostaa yksittäisen suunnitelman, joka täyttää ison kasan vaatimuksia.